JL Jacobs Ladder

Mål: H x B x L, cm.: 166 x 79,5 x 193
Max. brugervægt, kg. : 113,2
Loft Højde Krav,cm.: 228,6
Vægt, kg.: 147,5

Børn elsker at klatre! De føler det som en naturlighed for deres krop at klatre.

En Jacobs Ladder er det perfekte træningsredskab for de børn, der ønsker at komme i form, klatre eller på andre måder ønsker at forbedre sin fysik!

Det fede ved denne maskine er, at de ikke kan falde ned, når de klatre. Ingen voksne behøver at bekymre sig, når barnet klatre.

Nu kan man bare stå og se til at banet har det sjovt, imens det kommer i form.

Hvis man ønsker at give barnets træning "et twist" er det bare at komme op på "heste" og se, om du kan matche barnets formåen!

En konkurrence med barnet i klatring gør det ikke alene sjovt at komme i form men gør også træning til et "game"!

Sikkerhed:

Denne model er IKKE motoriseret. Barnet har mulighed for at fæste en "død-mands-knap"på tøjet, så hvis der "snubles" stopper Jacobs Ladder af sig selv (Som på et løbebånd).

"Self-Powered" En Jacobs Ladder behøver ikke at blive sat i en stik kontakt, du "levere" selv strømmen til den via et batteri, når du klatre.

Hvis man er til seriøs konditions-træning er Jacobs Ladder svær at komme uden om!

I modsætning til de fleste andre typer af cardio udstyr tilbyder denne patenteret Jacobs Ladder en komplet cardio "work-out"! Vi taler både om overkrop men også om underkrop.

Hele kroppen trænes på en gang. Det kræver både kondition, men også koordination at få både arme og ben til at arbejde sammen.

Jacobs Ladder er en innovativ cardio maskine med stige-type "ribber". Man kan kalde en Jacobs Ladder den "rullende" ribbe.

Des hurtigere der klatres, des hurtigere går det. Barnet føler sig ikke på noget tidspunkt usikker!

Specefikationer:

  • 40 graders vinklen er god for ryggen Jacobs Ladder´s 40 graders vinkel tilbyder en naturlig klatring, og modvirker stres på lænden, hofter og knæ.
  • Skåner leddene - Jacobs Ladder er designet til at give minimale "stød" i alle leddene. Dette gør den ideel til rehabilitering af patienter med problemer i underekstrimiteter eller ryggen.
  • Digital feedback -Tid - Antal klatret fod - Hastighed - Kalorier
  • Ramme: Fuldsvejst rørformet stål
  • El: "Self-Powered" (Kræver ikke strøm).
  • Digitale aflæsninger: Tid, Fod klatret, Hastighed (Fod / Min), Kalorieforbrænding, Pulsmodtager (med brystbælte)