Producenter

Tuff Stuff International har bygget og produceret fitness udstyr siden 1970'erne.

De bygger på egen fabrik i Californien, USA.
De er meget passioneret omkring produktion af egne produkter.
De bygger alt udstyr lige fra hjemme udstyr og til det mest professionelle man kan tænke sig.
De er en privat ejet virksomhed, som vinder hæder og respekt for deres udstyr. De er en af de førende producenter i USA.


 
 

Health One Co., Ltd. har dedikeret sig i forskning og udvikling for at hjælpe mennesker til at opnå en sund livsstil med virksomhedens motto "Creativity," "Challenge" and "Customer Satisfaction". siden deres grundlæggelse i 2003. Health One eksportere i dag til ca. 54 lande siden lancering af løbebåndet "HERA" i 2005. Det er lykkedes Health One at kombinere højteknologiske IT-produkter med træningsudstyr. Den topmoderne teknologi såsom Bluetooth, Stereo Hovedtelefoner til at se indbyggede TV under træningen, Touch Screen, Intelligente Cardio Træningsprogrammer og trådløst pandebånd, som overvåger hjerterytmen. Udstyret produceres i Korea.

 

Marpo Kinetics blev grundlagt i 2006 af Marius Popescu tidligere konkurrencedytig judo atlet og træner, med en livslag passion for sport og fitness. Rope Trainer er designet til at levere en intens og effektiv træning uden at gå på kompromis med sikkerheden. Uanset om målet er at opbygge styrke, udholdenhed eller cardio træning er Marpo Rope Trainer et funktionelt træningskraftcenter. Ligeledes hvis du ønsker en meget effektiv trænings session på kortest mulig tid. Udstyret produceres i USA.

First Degree Fitness blev grundlagt i 2000 med det primære mål at tilbyde den kommercielle fitness branchen et nyt sortiment af udstyr, der kombinere robusthed med enkelhed. Med over et halvt århundrede af ekspertise i konditionstræning og konkurrence roning, har de udviklet maskiner, der bedst efterligner lyden og fornemmelsen af ægte roning på vandet. Justerbarhed, der passer til alle niveauer af fitness lige fra nybegynderen til en ekstrem udfordring for f.eks. olympiske ro athleter. Dette sikrer, at hver enkelt persons workout målsætning opfyldes perfekt, hver gang. Udstyret produceres i Holland.

Hos Interactive Fitness, gøres træningen sjov. De ved om nogen, at folk bliver motiveret, træner længere og arbejder hårdere, når dette er en del af deres træning. Interactive Fitness tror på og mener, at motion med teknologi skal forbinde mennesker gennem et konkurrencedygtig team og individuelle træningsprogrammer. De bygger deres produkter både til motionister og professionelle, der alle ønsker at få den bedst mulige trænings oplevelse. Udstyret produceres i USA.Jacobs Ladder blev udviklet af Steve Nichols, en tidligere vestlige NY fitness champ. Med en passion for dette produkt, produceres dette i topkvalitet, og med evnen til at give en "One of a Kind" fuld krops træning. Du kan være 100% sikker på, at du ikke finder en mere komplet og effektiv måde at dyrke fitness i en træningsmaskine, end med: Jacobs Ladder!

Produceret i UK.
Jordan Fitness er et internationalt anerkendt mærke med over 25 års erfaring i fitnessindustrien.
Deres erfaringer og ekspertise, de har tillagt sig de sidste 25 år betyder, at de kan levere den bedste mulige service, uanset størrelse og form. Dette medbringer de i alle produkter de producere.
Dette er med til at hjælpe enhver atlet mod sit ønsket mål.